Candy Crush Saga

Candy Crush Saga voor iPhone

Vrolijke puzzelpret met heerlijke snoepjes

Candy Crush Saga is een kleurrijk puzzelspel met snoepjes in de hoofdrol. In de gratis game, die geïnspireerd is door Bejeweled, maak je combinaties van gelijk gekleurde snoepjes door deze op een veld met elkaar te verwisselen.Onder het genot van...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Lekkere beelden
  • Smakelijke geluidjes
  • Voortreffelijke besturing
  • Verschillende soorten levels

TEGEN

  • Lokt erg naar aankopen

Uitmuntend
8

Candy Crush Saga is een kleurrijk puzzelspel met snoepjes in de hoofdrol. In de gratis game, die geïnspireerd is door Bejeweled, maak je combinaties van gelijk gekleurde snoepjes door deze op een veld met elkaar te verwisselen.

Onder het genot van heerlijke kermismuziek begint je reis in een keivrolijke snoepstad. Tijdens de eerste levels van Candy Crush Saga wordt uitgelegd hoe het spel werkt en hoe je met je vingers snoepjes over het veld schuift. Puzzels beginnen eenvoudig: veeg een snoepje in een richting, zodat het twee of meer andere zuurtjes raakt. Combinaties vanaf vier kleuren creëren speciale verpakte snoepjes, die hele rijen of kolommen weghalen. In een vooraf bepaald aantal zetten, maak je velden leeg. Lukt dit niet dan verlies je een leven.

Candy Crush Saga ziet er prachtig uit en klinkt evenzo lekker. Het tikkende geluid van zuurtjes met de vrolijke muziek erbij hebben een hypnotiserende werking en de bonte snoepjes springen van het scherm. Er zijn ontzettend veel levels in Candy Crush Saga maar er zit een verraderlijk grote verleiding in het spel: als je 5 gratis levens op zijn dan begint de ontwenning aan de Candy Crush Saga-verslaving. Wacht je op nieuwe levens (30 minuten per beurt) óf koop je nieuwe beurten? Dat laatste kost uiteraard échte duiten.

Candy Crush Saga speelt lekker, ziet er prachtig uit en is razend verslavend. Het enige euvel betreft dat laatste: zijn de levens op dan moet je goed op je kids letten, want nieuwe beurten koop je erg gemakkelijk vanuit de app. Zet bijvoorbeeld als voorzorg de internetverbinding uit en Candy Crush Saga blijft een veilig spelletje met snoeperige pret voor jong en oud.

Meeste downloads Puzzels voor iphone

Candy Crush Saga

Download

Candy Crush Saga 1.145.0

Beoordelingen about Candy Crush Saga

Promotie×